Дописки, приписки, разкази за хора, случки и събития

Хубаво погребение

Да, наистина беше хубаво. Средна възраст на опечалените -- под трийсет, а коливо – клавиатури, мишки, дискети.  Раздадох и аз за покойната – външен модем от далечната 1998 година. Имаше и много блогъри. С някои от тях като Невена Гюрова, не бяхме се виждали от времето, когато работехме в един вестник със синя шапка и тираж от порядъка на 300-400 хиляди. Други като Иво Инджев и Калин Манолов напоследък срещам често по такива места. Видях и сериозно подкрепление – от форумно общество „Де,й зората”, от Асоциация „Анна Политковская”, от Българската Фалун Дафа асоциация, от „Справедливост”, а може да е имало и други.

Най-добре станаха нещата пред легацията на Европейската комисия. Не за друго, а заради почти професионалното опело на Конституция Българска от Бого Шопов /на снимката с гръб към вас/.  bogo3.jpgЕто защо твърдо ще гласувам за него в случай, че реши да се кандидатира за народен представител в едно бъдещо Велико народно събрание.

Сигурно сте чули или прочели по блоговете­c3.jpg, че още в началото пристигна отрядът на Боян Расате – 30-40 наточени момчета със знамена – трикольор с герба на рода на Дуло. Реакцията на организаторите и най-вече на Бого бе нормална: проявата не е политическа и знамената трябва да бъдат свалени. Това, разбира се не помогна.

Но аз съм виновен, тъй като съм пропуснал нещо важно в постинга "Как да си направим митинг
. А то е:  зададат ли се неканени гости имате само един избор -- всички по призива на организаторите плътно един до друг. В каре или в кръг, както дойде.

Знам, че не е приятно, но какво да се прави. Това е улицата. !