Дописки, приписки, разкази за хора, случки и събития

Маршрута на студентите за днес и текста на политическата им декларация

Шествието на студентите: тръгване 13,00 часа от Студенския град, зала "Христо Ботев". 14,00 часа -- пл. "Независимост" пред бившия Партиен дом.15,00 -- Народно събрание.

Призив: Събуди ближния си? 65 години стигат!­

Декларация:

ПРЕДСТОИ НОВА БИТКА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ И ЖИВОТ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!

СЪБУДИ ОТ АМНЕЗИЯТА, АПАТИЯТА и БЕЗРАЗЛИЧИЕТО ПРИЯТЕЛИ, БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ!

КАКВО ИСКАМЕ? ВИЖТЕ НАШИТЕ ДОПИТВАНИЯ В САЙТА:

- ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В НОРМАЛНА, ЗАКОНОВА, ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!

- НЕ ВЯРВАМЕ В КАДЪРНОСТТА НА КОРУМПИРАНОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО, НО ВЪПРЕКИ ТОВА НАСТОЯВАМЕ ТО ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАСИЛИТЕТО И ТЕРОРА СПРЯМО НАРОДА СИ!

- ИСКАМЕ КАТО ГРАЖДАНИ АКТИВНО ДА УЧАСТВАМЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА РОДИНАТА СИ - ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ С ПРЯКО УЧАСТИЕ НА НАРОДА В ИЗБОРА - РЕФЕРЕНДУМИ, НЕЗАВИСИМИ МЕЖДУНАРОДНИ НАБЛЮДАТЕЛИ И НАЙ-ДОБРИТЕ СВЕТОВНИ ПРАКТИКИ ОТ РАЗВИТИ, ДЕМОКРАТИЧНИ ДЪРЖАВИ!

- ИСКАМЕ САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ "УПРАВЛЯВАЩИ" ДА ПРИЗНАЯТ, ЧЕ ВЪПРЕКИ БОГАТИЯ РЕСУРС В БЪЛГАРИЯ, ГОДИНИ НАРЕД НЕ МОГАТ ДА ИЗКАРАТ БЪЛГАРИЯ ОТ ДЪНОТО НА СОЦИАЛНОТО И ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ!

- ИСКАМЕ СЪД ЗА КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ И ПАРТИИ, КОИТО ПОСТАВИХА ЛИЧНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ НАД ОБЩЕСТВЕНИТЕ И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ГРАБЕХА НАРОДА СИ ЧРЕЗ ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИ ОТ БАНКИ, ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ, ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ, ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ, ДРУЖЕСТВА, ОБСЛУЖВАЩИ ЛИЧНИ КОРУПЦИОННИ СХЕМИ.

НЕ ИСКАМЕ НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА - ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!


­­­